AYOS Konyaspor'da eski oyuncular primlerini istiyor

Türkiye basketbol Süper Ligi'nde 2021-2022 Sezonu'nda şampiyon olarak bir üst lige yükselen AYOS Konyaspor'da, oyuncular ortak bir bildiri yayınlayarak şampiyonluk primlerini alamadıkları dile getirdiler. Yönetimden açıklama bekleniyor.
AYOS Konyaspor'da eski oyuncular primlerini istiyor

Prim sorunu can sıktı. AYOS Konyaspor'da geçtiğimiz sene şampiyon olan takımın oyuncuları şampiyonluk primlerini alamadıklarını belirterek basın bildirisi yayınladı. Bildiride basketbolculara verilen prim sözünün tutulmadığı dile getirilerek, "Şampiyonluğumuzun hemen ardından tüm sezon bizi yalnız bırakmayan başkanımız ve yöneticilerimiz soyunma odasında daha terimiz soğumadan bir söz verdi. Futbol takımları için çok komik ama bizler gibi basketbol emekçileri için önemli bir meblağ sayın başkanımız Fatih Özgökçen'in ağzından herkesin önünde zikredildi. Fakat üzerinden 9-10 ay geçmesine rağmen verilen sözler unutuldu" denilerek tepki ortaya kondu.

prim-krizi.jpg

"YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK İSTİYORUZ"

Basketbolcuların isimlerinin geçildiği bildiride, "Biz sporcular olarak yönetim ve başkanımızın verdiği sözü unutmasından dolayı hayal kırıklığına uğradık. Bütün yıl başkanımız ve yöneticilerimizle ağabey-kardeş ilişkisinin olması ise sözlerin tutulmamasının üzüntüsünü fazlasıyla artırdı. Yaşanan hadisenin bir yanlışlık olduğunu düşünmek istiyor, verilen sözlerin tutulacağına inanarak, bunun tüm büyük Konyaspor camiasının ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. 2021-2022 sezonu Konyaspor basketbol takımı oyuncuları; Mehmet Özdoğan, Hazer Avcı, Can Altıntığ, Azizcan Özdemir, Aydın Ergen, Can Özcan, Tayfun Erülkü, Umut Geçen, Mert Konuk, Alptuğ Baştuğ" Konuyla ilgili yönetimden açıklama bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :