Azgın azınlığı köşeye sıkıştıracak çağrı! 'Tecavüzcülere İslam’ın emrettiği cezaları verelim'

Tarihçi Yazar Şevki Karabekiroğlu, Türkiye’yi ayağa kaldıran taciz ve tecavüz olayları yüzünden Müslümanları suçlamaya kalkan laikçi azgın azınlığa sordu: “Tecavüzcülere İslam’ın emrettiği cezaları verelim. Buna razı mısınız?”
Azgın azınlığı köşeye sıkıştıracak çağrı! 'Tecavüzcülere İslam’ın emrettiği cezaları verelim'

Taciz vakaları üzerinden İslam’a ve Müslümanlara karşı algı operasyonları yürütenlere seslenen Karabekiroğlu, “Gelin o zaman, tecavüzcülere İslam’ın örgördüğü cezayı verelim. Buna razı mısınız? Suçu caydıran yasalardır. Meri yasalar da şer’i hukuka göre tanzim edilmediğine göre niçin İslam suçlanıyor? Bir tecavüz vakası olduğunda bunun İslam’da yeri olmadığını bildikleri halde ; hemen İslam’ı suçluyorlar ve böylece İslam’a nefretlerini kusuyorlar” dedi.

Yasalar işlenen suçu ortadan kaldırmıyor!

Türkiye’deki uygulamada olan kanunların, İtalyan ceza hukukundan alınan seküler kanunlar olduğuna dikkat çeken Şevki Karabekiroğlu, “Mevcut Hukuk metinlerinin aslı İtalyan Ceza Hukukudur. Laik esaslara dayanır. Bu yasalar işlenen suça karşılık verir ama suçu ortadan kaldırmaz. Laikçilik referanslı kanunlar suçu ortadan kaldırmıyor. Tecavüz, hırsızlık gibi olaylar sanki dindarlarda yaygınmış gibi algı operasyonu yürütüyorlar. Bu tür algı haberlerini ülkede kaosun oluşturulması için tek bir merkezden yaygınlaştırıyorlar” diye konuştu.

“Müslümanları suçlayanlar ‘Hangi çağda yaşıyoruz, böyle şey mi olur?’...

Adi bir asayiş vakası üzerinden her defasında İslam’ın ve Müslümanların suçladığına dikkat çeken Karabekiroğlu,”Birisi çıksa dese ki; Hırsızlık yapanın elini keselim, zina edeni recm edelim, tecavüz suçunu işleyene de İslam hukuku ne diyorsa onu uygulayalım. Var mısınız? İslam hukukunu hatırlattığında, Müslümanları suçlayanlar ‘Hangi çağda yaşıyoruz, böyle şey mi olur? Bu ülke laik ülke’ diyerek çifte standarda imza atıyorlar” açıklamasında bulundu.