Baba oğul şehit oldu

PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'daki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda Kahramanmaraşlı Polis Memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar şehit oldu.
Baba oğul şehit oldu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarında Bismil yol ayrımındaki, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. Saldırıda tayini Konya'ya çıkan ve ilişki kesmek için orada bulunan Afşinli Polis Memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar şehit oldu. Polis memuru Gülbahar'la birlikte yanında bulunan kayınbabası İbrahim Demir'in de ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Şehidin Afşinbey Mahallesindeki baba ocağına acı haberi Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım verdi. İlişki kesmek için Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde bulunan Şehit Ahmet Gülbahar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu babasının bir yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Baba oğul şehit oldu

Baba oğul şehit oldu

Baba oğul şehit oldu

Baba oğul şehit oldu

Kaynak: