Baba ve oğlu kol kola kelepçelendi

Baba ve oğlu kol kola kelepçelendi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde çıkan kavgada bir kişinin sırtından bıçaklanması ile ilgili gözaltına alınan baba ve oğlu, kol kola kelepçelenerek adliyeye sevk edildi. Baba savcılık sorgusu sonrası serbest kalırken, 17 yaşındaki oğlu tutuklandı.

Olay, Kapaklı ilçesi Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre,  aralarındaki husumet nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada 15 yaşındaki E.C.S. sırtından bıçaklanırken, diğer grupta yer alan Fahrettin A. da başından yaralandı. Her iki yaralı da yapılan ilk müdahalelerinin ardından Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan E.C.S., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Oğlunun çıkan kavgada bıçaklandığını öğrenen Bahriye S. hastane önünde sinir krizi geçirdi. Bahriye S.’ye müdahale eden sağlık ekipleri, baygın anneyi sedye ile acile taşıdı. Bahriye S. acilde tedavi altına alınırken, oğlu E.C.S. ise sırtındaki bıçakla birlikte ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Genci bıçakladığı iddia edilen 17 yaşındaki F. A. ve babası Fahrettin A., polis tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Baba ve oğlu emniyetteki ifadelerinin ardından kol kola kelepçelenerek, geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından F.A. mahkemeye sevk edilirken, babası Fahrettin A. ise serbest bırakıldı.