Babaoğlu’ndan Seydişehir yatırımlarına inceleme

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu.
Babaoğlu’ndan Seydişehir yatırımlarına inceleme

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nu ilçe girişinde Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve parti koordinatörü Uğur Erdoğan karşıladı. Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın’ın da eşlik ettiği Milletvekili Babaoğlu, Karabulak kavşağına yapılacak düzenleme ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bozkır yol kavşağındaki inceleme sırasında mutlaka bir üst yada alt geçit yapılmasını isteyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal konu hakkında Milletvekili Babaoğlu’ndan yardım talep etti. Babaoğlu’da Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın’a talimat vererek bir proje üzerinde uzlaşılmasını istedi.
Milletvekili Babaoğlu, Gevrekli Mahallesine yapılacak alt geçit hakkında görüş alışverişinde bulunmak, bölge halkının istek ve taleplerini dinlemek için mahalleye giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.

TARIM KÖY PROJESİ
AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsederek, “Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir. 150 bin metrekare’den büyük bir arazi üzerine 150’den fazla bahçeli ev yaparak başta emeklilerin ve isteyen vatandaşların kullanımına sunulacak, her bir evin bin metrekare bahçesi olacağı, içinde kümesi ve küçük bir hayvan barınağının da bulunacağını projenin çok ilgi göreceğine inanıyorum” dedi.
Babaoğlu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan proje ile ilgili arsa araştırması yapılmasını istedi.