Babasının bıraktığı yerden devam edecek

Kayserispor'un yeni transferi Anıl Kararer, sarı-kırmızılı formayı terleten babası Sefer Kararer'den yaklaşık 35 yıl sonra Kayseri temsilcisinin başarısı için mücadele verecek.
Babasının bıraktığı yerden devam edecek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a transfer olan 27 yaşındaki sol bek Anıl Kararer, sarı-kırmızılı takımın formasını giyen babası Sefer Kararer'den yaklaşık 35 yıl sonra Kayseri temsilcisinin başarısı için ter dökecek.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan ve Anadolu'da birçok kulübün formasını giyen Anıl'ın son durağı Kayserispor oldu. Eskişehirspor'dan ayrılan Anıl, babası Sefer Karaer'in bir dönem formasını giydiği Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayseri'deki ikinci serüvenine başlayan Anıl, daha önce Kayseri Erciyesspor forması giydiğini hatırlatarak, "Kayseri Erciyesspor'da güzel anılarım olmuştu, Kayseri'yi de çok seviyorum. Güzel, hoş bir şehir." dedi.

Kayserispor formasıyla göstereceği başarılarla babasını gururlandırmak istediğini dile getiren Anıl, şöyle devam etti:

"Babam Kayserispor formasıyla iz bırakmış. Ben de babam gibi iz bırakmak istiyorum. İyi performans sergileyip Kayserispor'u iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bunu yapacak gücü kendimde hissediyorum, kulübümde de bu ışığı görüyorum. Babamın kariyerinde bir iki özel takım vardır, Kayserispor da onlardan birisi. Kayserispor'a transfer olmam dolayısıyla babam çok mutlu oldu, çok sevindi. Babam benim akıl hocam, futbol hayatım boyunca bana destek oldu ve olmaya devam ediyor."