Bahar’da son bölümde neler yaşandı?

Başrollerinde Demet Evgar , Buğra Gürsoy, Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı yapımcılığını MF yapımın üstlendiği Bahar dizisi bu haftada reytinglere damga vurdu. Son zamanlarda fazlasıyla gündemden düşmeyen dizi olan bahar dizisinde bu hafta neler yaşandı merak konusu oldu.
Bahar’da son bölümde neler yaşandı?

Peki bu hafta Bahar dizisinde neler yaşandı?

Bahar'ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem Doruk'la ilişkisi sınanan Aziz Uras herkesi şaşırtan bir hamle yapar. Aziz Uras'ın bu hamlesiyle ise Bahar çok zor bir kararın eşiğine gelecek… Bahar'ın Cihan Bey'e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik Timur'u endişelendirir.

baharda-son-bolumde-neler-yasandi.jpg

Bu nedenle, bileklik meselesiyle aralarındaki ipler iyice gerilen, Timur ve Rengin, yeni bir sınav verecektir. Diğer yandan Cihan Bey'in görüntülerinin basına sızmasından Bahar'ı sorumlu tutan Reha, ona son bir şans verir.

baharda-son-bolumde-neler-yasandi-002.jpg

Timur ve Evren Cihan'ın ameliyatı için beraber çalışmak zorunda kalırlar. Öte yandan hastaneye gelen diğer bir vaka Zarife, Bahar'ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükler. Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak.

baharda-son-bolumde-neler-yasandi-001.jpg

Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak.

Etiketler :