Bahçeli’ye güreş daveti

Bahçeli’ye güreş daveti

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın, "Kurtdere Güreşleri Siyaset üstüdür" mesajı üzerine AK Partili ve MHP'li meclis üyelerinden oluşan Kurtdere Güreşleri Tertip Komitesi; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'i 36. Geleneksel Kurtdereli Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Ağustos ayı meclisinde "Kurtdere Güreşleri Siyaset üstüdür" diyerek AK Parti, MHP ve CHP'li meclis üyelerine verdiği mesaj doğrultusunda AK partili ve MHP'li meclis üyelerinden oluşan Tertip Komitesi, Ankara'da devlet erkanını kımızı dipli mumla güreşlere davetlerde bulundu.

Karesi Belediyesi kurucu meclisi, Kurtdereli Güreşleri'ni Balıkesir'e miras olarak bırakacağını ve güreşlerin Karesi'nin bir markası olacağını söyleyen Başkan Yılmaz, devlet erkanını ve önemli kişileri kırmızı dipli mumla davet edeceklerini ve bu davetlerde her partiden en az birer kişinin katılması gerektiğini ifade etti. Bu konuşmaların ardından MHP Meclis Üyesi Cem Özışıklıoğlu tertip komitesine katıldı. Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Kurtdereli Güreş Tertip Komitesi; Ak Parti Meclis Üyeleri Başar Atikbay, Kemal Aydın, MHP Meclis Üyesi Cem Özışıklıoğlu, 2016 Kurtdere Güreş Ağası Ahmet Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nde Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'e 36. Geleneksel Kurtdereli Güreşlerine kırmızı dipli mumla davette bulunuldu.

Kurtdereli Tertip Komitesi'nin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Karesi Belediyesi'nin ata sporumuz olan yağlı güreşlere sahip çıkarak, tanınması için çaba göstermesini kutluyorum. Çalışmalarınızı can-ı gönülden destekliyorum" dedi.

Kaynak: