’Bahtiyar Bahtıkara’ Seydikemer’de çekilecek

Son dönemlerde sinema ve dizi filmlerle adını sıkça duyuran Muğla'nın ilçelerine Seydikemer'de katılıyor.
’Bahtiyar Bahtıkara’ Seydikemer’de çekilecek

Son dönemlerde sinema ve dizi filmlerle adını sıkça duyuran Muğla'nın ilçelerine Seydikemer'de katılıyor. Başrollerinde Kadir Çöpdemir ve Yeşim Salkım'ın oynayacağı filmin çekimlerine 7 Eylül 2016 tarihinde başlanacak.

Seydikemer'in tanıtımına katkısı olması amacıyla Seydikemer Belediyesi'nin desteği ile çekilecek olan Bahtiyar Bahtıkara filmi için hazırlıklar başladı. Film için Seydikemer Belediyesi'nde sözleşme imzalandı. Filmde Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım gibi birçok ünlü isim yer alırken, filmin ayrıntılı tanıtımı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Komedi tarzında olacak filmin yapımcılığını RNK Film İhsan Yılmazer üstlenirken, yönetmenliğini Ergin Yılmazer yapacak. Film komedi tarzında olacağı öğrenilirken, Seydikemer'in bozulmayan tarihi dokularının bulunduğu mahallelerdeki mekanlar tespit edildi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer'in tanıtımı için, sosyal bir projeye destek verdiklerini belirterek, "İlçemizin tanıtımı konusunda, diğer sivil toplum örgütleri, kamu kurumları ve odalarla birlikte üstümüze düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Bahtiyar Bahtıkara filminde Seydikemer ve Fethiye halkından da oyunculara yer verileceği ve başvuruların Su Cast Ajans tarafından alındığı öğrenilirken, ajans adına açıklama yapan Serap Ülkü, "böyle bir filmin bu bölgede çekilmesini sağlayanlara teşekkür ederim. Gerçekten filmi çekecek ekipte, oyuncularda çok başarılı isimler. Bizlerde kendilerine Seydikemer ve Fethiye'de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Güzel bir projede yer almaktan bizde çok mutluyuz. Bu filmde ve bundan sonraki projelerde yer almak isteyen kişilerde Su Cast Ajansımıza başvurabilir" dedi.

’Bahtiyar Bahtıkara’ Seydikemer’de çekilecek

’Bahtiyar Bahtıkara’ Seydikemer’de çekilecek

Kaynak: