Bakan Arslan'ın tebrik kartı güvenlik güçlerine ulaştı

Bakan Arslan'ın tebrik kartı güvenlik güçlerine ulaştı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın, PTT tarafından başlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında Hakkari Derecik 34. Hudut Tugay Komutanlığına gönderdiği tebrik kartı Tuğgeneral Ali Salmur'a teslim edildi.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre şirket, söz konusu kampanya kapsamında güvenlik güçlerinin görevleri sırasındaki görüntülerinin yer aldığı resimlerden oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırladı.

Kampanya, Türkiye'nin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramlarını vatandaşların kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendi.

"Size minnettarız" sloganıyla duyurulan kampanyaya ait tebrik kartları, Türkiye'nin her noktasındaki PTT iş yerlerinde ücretsiz temin edilerek tüm bölgelerdeki güvenlik güçlerine gönderildi.

"Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Hakkari Derecik 34. Hudut Tugay Komutanlığına yazdığı tebrik kartı, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salmur'a teslim edildi.

Bakan Arslan'ın gönderdiği tebrik kartında şu ifadelere yer verildi:

"Değerli arkadaşlar, ailelerinizden uzak bir bayram yaşadığınızı biliyoruz. Biliyoruz ki büyük aile olmadan küçük ailenin yaşaması zordur. Bu düşünceden hareketle Büyük Türkiye Cumhuriyeti ailesinin yılmaz bekçiliğini yapan siz değerli güvenlik güçlerimize minnetlerimizi, selamlarımızı, saygılarımızı sunuyoruz. Tabii ki komutanımız ve ekibiyle birlikte tüm silahlı kuvvetimizin bayramını kutluyoruz."