Bakan Bak spor medyasıyla bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk sporu üzerine görüş ve önerilerini paylaştığı toplantıda spor medyasıyla bir araya geldi.
Bakan Bak spor medyasıyla bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk sporu üzerine görüş ve önerilerini paylaştığı toplantıda spor medyasıyla bir araya geldi. Bakan Bak, ülke sporunun gelişmesi ve güçlenmesi adına basının önemli bir rol oynadığını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sepetçiler Kasrı'nda düzenlenen toplantıda gazete, televizyon ve ajansların spor müdürleri ile buluştu. Bakan Bak, ülke sporu ve gençler ile alakalı yapılacak çalışmalar hakkında basına mensuplarına bilgiler verdi.

"Birlikte Türk sporuna hizmet edeceğiz"

Bu tarz bilgi alışverişinin ağırlıklı olduğu toplantıların sık sık tekrarlanacağını belirten Bakan Osman Aşkın Bak, "Daha önce de Güreş Federasyonu başkanlığım ve diğer yöneticilik süreçlerimde içinizde beraber çalıştığım arkadaşlarımız da var. Öncelikle Türk sporu ile alakalı sizlerin de görüş ve düşünceleriniz alıp sohbet etmek istedik. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sadece spor yönü yok, gençlik yönü de var. O yüzden gençlikle ilgili düşünce ve projelerimiz var. Tabii spor medyamızın Türk sporu ve gençliği ile alakalı soru, görüş ve önerilerimi öğrenmek için bu toplantıyı organize ettik. Kendimiz konuşmaktan çok sizleri dinlemeyi arzu ediyoruz. Birlikte Türk sporuna, gençliğine ve ülkemize hizmet etmek için çalışacağız. Sizlerin katkıları çok önemli. Medyanın spor üzerindeki rolünü çok önemsiyoruz. Ülkemizin güçlenmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Fikirleri paylaşmak ve istişare etmek çok faydalı. O yüzden de bu çalışmaları sık sık yapacağız. Sizleri de ziyaret edeceğim" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın konuşmasının ardından toplantının geri kalanı soru-cevap şeklinde ve basına kapalı olarak gerçekleşti.

Bakan Bak spor medyasıyla bir araya geldi

Bakan Bak spor medyasıyla bir araya geldi

Bakan Bak spor medyasıyla bir araya geldi