Bakan Işık: 'Muhalefetin tek yaptığı şey polemik'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefetin tek yaptığı şey polemik" dedi.
Bakan Işık: 'Muhalefetin tek yaptığı şey polemik'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış törenine Bakan Işık'ın yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda partili katıldı. "Her seçimde Gebze’nin desteğini de duasını da arkamızda hissettik" diyen Bakan Işık, "Gebze bizim en önemli önceliğimiz oldu. Biz Gebze’nin her zaman AK Parti’nin arkasında durmasından ve destek vermesinden çok memnun olduk. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren de Gebze'nin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yaptık. 13 yıl boyunca Gebze’nin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bakın muhalefet Gebze’nin edebiyatını yapıyor, biz Gebze’nin hizmetinde bulunuyoruz aramızdaki fark bu. Seçimden seçime Gebze’yi hatırlayanlar la her gün Gebze için çalışan kadroları eminim ki Gebze sandıkta ayırt edecektir. Her seçimde Gebze’nin desteğini de duasını da arkamızda hissettik” dedi.
Gebze'nin bir dünya markası olmaya başladığını söyleyen Bakan Işık, “Gebze'nin artık metro ile tanışma zamanı geldi. Hem de Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası OSB'ler ve Sabiha Gökçen ile bağlantı kurulacak. Biz metrodan bahsediyoruz, muhalefet neden bahsediyor. Artık Gebze bir dünya markası olmaya başladı. Bilişim Vadisi bitince Gebze ve Kocaeli ismi sadece Türkiye’de değil Amerika’da, San Francisco'da, Japonya'da Tokyo'da, Kyoto'da, Pekin'de, Şangay, Singapur'da, Kuala Lumpur'da konuşulacak” ifadelerini kullandı.

“Muhalefetin tek yaptığı şey polemik” diyen Bakan Işık, “Bölgenin en önemli bilişim, Ar-Ge üssünü kuruyoruz. Buna muhalefetin hayali bile yetmez. Muhalefetin tek yaptığı şey polemik. Şu ana kadar muhalefetten 'biz iktidara gelirsek, Gebze'ye şunu yapacağız' dediğini duydunuz mu? Hele şu CHP'liler, seçim biter Gebze'yi unuturlar, dört sene Gebze'ye doğru düzgün gelmezler, adım atmazlar, Gebze’nin hiçbir sorunu ile ilgilenmezler sadece Meclis'te kanun teklifi vermişler. Ne büyük iş yapmışsınız bravo, sizi alkışlayalım. Onu da danışmanları yazar, kendileri yazmazlar" şeklinde konuştu. Yerli üretim hakkında da konuşan Işık, “Yerli otomobilin araştırma merkezi Gebze'de. Otomobil mükemmeliyet merkezini de Gebze’de TÜBİTAK’ta kuruyoruz. Türkiye’nin ilk Milli Çip Fabrikası'nı da Gebze'de kuracağız” dedi.

Türkiye'deki istikrarın sürmesini arzuladıklarını söyleyen Bakan Işık, "Türkiye'nin boş gündemlerle sabah akşam siyasetçilerin kavga ettiği bir ülke olması değil, istikrarlı, güçlü şekilde Türkiye'nin geleceğe hazırlanması. Bunun için biz şunu düşünüyoruz, eğer Kocaeli'de AK Parti 7. milletvekilini çıkarırsa Türkiye'de tek başına iktidar olur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bakan Fikri Işık ve beraberindekiler, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesti.