Bakan Soylu: Hakkınızı helal edin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum" dedi.
Bakan Soylu: Hakkınızı helal edin!

Dün sabah saatlerinde memleketi Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar 2'nci İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde katılarak gençlere seslendi. Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için katılan Jandarma ve Polis Özel Harekat mensuplarını ziyaret ettiğini hatırlatan Bakan Soylu, şöyle konuştu:

"Dün hiç basın almadan, hiç kamera almadan, Afrin'de şehadete, düğüne gider gibi giden Jandarma Özel Harekâtçılarımızı, Jandarma komandolarımızı, Polis Özel Harekâtçılarımızı ve güvenlik korucularımızı, İçişleri Bakanlığının Müşterek Koordinasyon merkezinde ziyaret ettim. 3 bin 300 civan gibi mert delikanlı. Hiçbirisi görev olarak oraya gitmedi, gönüllü olarak oraya dâhil oldular. Hepsi birer aslan parçasıydılar. Hepsiyle teker teker tokalaştık, helalleştik, sarıldık. Onlarla tek bir şey söyledim; 'Biz size namusumuzu emanet ettik.' Bu coğrafyanın namusu size emanettir. Biz hangi yolda yürüdüğümüzü biliyoruz. Hangi noktada gittiğimizi biliyoruz. Hangi noktada adım attığımızı biliyoruz."