Bakan Soylu, Trabzon'da

Bakan Soylu, Trabzon'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki temasları kapsamında, düğün törenine katıldı, daha sonra da taziye evine ziyaret gerçekleştirdi.

Soylu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci'nin oğlu Eray Demirci ile Selda Yılmaz'ın Beşikdüzü ilçesindeki Ali Şükrü Bey Kültür Merkezi'ndeki düğününe katıldı.

Gelin ve damadı tebrik eden Soylu, "Güzel ve kutlu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Gelenek göreneklerimize, ananelerimize bağlı bir aile kurmanızı temenni ediyorum. Birbirinizi sevin, sayın. Sizlere bakmaya kıyamayan annelerinize, babalarınıza da saygıyı hiçbir zaman ihmal etmeyin." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genç çiftlere en az üç çocuk sahibi olmaları önerisinde bulunduğunu da anımsatan Soylu, "Allah, genç çifti nazardan korusun." dedi.

Düğüne AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Soylu, daha sonra Trabzon'da Atatürk Alanı'nda balık lokantası işleten ve dün vefat eden Ahmet Murat'ın Yomra ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.

Murat'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Soylu, dua ettikten sonra buradan ayrıldı.