Bakan Tekin Konya’da öğretmenlerle buluşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında düzenlenen programda, farklı illerden gelen öğretmenlerle bir araya geliyor. Bakan Tekin’in bu haftaki durağı Konya oluyor.
Bakan Tekin Konya’da öğretmenlerle buluşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli illerden gelen öğretmenlerle buluştuğu "Öğretmenler Odası Buluşmaları" programında Konya’ya geliyor. 29 Eylül Cuma günü Konya Meram Öğretmenevinde saat 17:00’da başlayacak olan buluşmaya tüm öğretmenleri davet eden Bakan Tekin, “Değerli meslektaşlarım #öğretmenlerodası buluşmamız 29 Eylül Cuma günü Konya Meram Öğretmenevinde saat 17:00’da. Vakti olan öğretmenlerimizi bekliyoruz” duyurusunu yaptı.

ÖĞRETMENLEİN İSTEK, TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEYECEK

Daha önceki programlarda da farklı illerden gelen öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, program hakkında bilgi vererek; samimi bir muhabbet ortamında öğretmenlerle bir araya gelmek istediklerini, birçok ilden öğretmenin geldiğini görünce duygulandığını kaydederek, "Ben az konuşacağım, daha çok sizi dinlemek istiyorum. Çünkü daha çok sizi dinlemek için buraya davet ettik." ifadelerini kullanmıştı. Bakan Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" programında; öğretmenlerin düşünce, öneri, talep ve beklentilerini dinlemek istediklerini aktarmıştı.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :