Balıkçılardan FETÖ'nün darbe girişimine tepki

Adana'nın Karataş ilçesinde balıkçılar, FETÖ'nün darbe girişimini tekneleriyle denize açılarak protesto etti.
Balıkçılardan FETÖ'nün darbe girişimine tepki

Adana'nın Karataş ilçesinde balıkçılar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)darbe girişimine, tekneleriyle denize açılarak tepki gösterdi.

Karataş Su Ürünleri Kooperatifine bağlı balıkçılar, vatandaşların da katıldığı etkinlikte, ilçedeki limanda bir araya gelerek darbe girişimini protesto etti.

Burada konuşan Karataş Kaymakamı Recep Öztürk, 15 Temmuz gecesi vatandaşların, egemenliğe ve demokrasiye yönelik saldırıyı milli birlik ve beraberlik duygularıyla püskürttüğünü belirtti.

Halkın, darbe girişimi gecesi dik durmasıyla geleceğine sahip çıktığını ifade eden Öztürk, "Bu hainler, alçaklar, o gün her şeyi hesap etmişlerdi, fakat Türk milletinin güçlü, yürekli duruşunu hesap edememişlerdi. Yüce milletimiz, o gün cesaretiyle, birlik ve beraberliğiyle geleceğine, istikbaline sahip çıkarak çocuklarımıza mutlu, huzurlu ve sağlam bir ülke bıraktılar." dedi.

Konuşmaların ardından ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, darbe girişimine tepki için balıkçı tekneleriyle denize açıldı. Denizde yüzen vatandaşlar da teknede bulunanlara el sallayarak destek verdi.