Balıkesir Yerel Kalkınma Derneği’nden darbe tepkisi

Yerel Kalkınma Derneği Balıkesir Temsilcisi Nuri Solak, 15 Temmuz gecesi bir grup vatan haini tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini şiddetle kınadıklarını...
Balıkesir Yerel Kalkınma Derneği’nden darbe tepkisi

Yerel Kalkınma Derneği Balıkesir Temsilcisi Nuri Solak, 15 Temmuz gecesi bir grup vatan haini tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini şiddetle kınadıklarını açıkladı.

Yer-Ka Balıkesir Temsilcisi Nuri Solak, "Vatana ihanet içerisinde bulunan bir grubun başlatmış olduğu kalkışma, milletimizin demokrasiye olan tam inancı, basireti ve kararlığı sayesinde başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Milli iradeye karşı düzenlenen darbe görünümlü terör saldırısını kınıyoruz. Gün tek vücut olarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Bu hainlerin karşısında dik duran, demokrasiyi savunan bütün Balıkesirliler ile gurur duyuyoruz. Gün siyasi görüşleri bir tarafa bırakarak birlik olmak günüdür. Bizi derin üzüntüye boğan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize şahsım ve Balıkesir Yerel Kalkınma Derneği adına Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Balıkesir Yerel Kalkınma Derneği’nden darbe tepkisi

Kaynak: