Balıkesirli "Süper Loto" talihlisi merak konusu oldu

Bu haftaki çekilişte 6 bilerek 24 milyon 541 bin 46 liralık büyük ikramiyeyi kazanan Balıkesirli talihli, kentte heyecan uyandırdı- Kuponun yatırıldığı bayinin sahibi Hüseyin Hakan Varol: - "Dün geceden beri herkes beni arıyor, talihliyi öğrenmek için"
Balıkesirli "Süper Loto" talihlisi merak konusu oldu

BALIKESİR (AA) - Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 24 milyon 541 bin 46 lira 65 kuruşluk ikramiyeyi kazanan Balıkesirli talihli, kentte merak konusu oldu.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyenin sahibi olan Balıkesirli kişi, henüz ortaya çıkmadı.

Çekilişte 24 milyon 541 bin 46 lira 65 kuruşluk ikramiyeyi kazanan şanslı kişinin makineye oynattığı kuponu yatırdığı Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki bayinin sahibi Hüseyin Hakan Varol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce de burada yatırılan kuponlara büyük ikramiyenin çıktığını söyledi.

Varol, "Sevinçliyiz, ikramiye Burhaniye'ye çıktığı için gurur duyuyoruz. Kim olduğu ortaya çıkmadan bilmek mümkün değil. Dün geceden beri herkes beni arıyor talihliyi öğrenmek için. İkramiyenin bizim tarafımızdan verildiğinin öğrenilmesinden sonra işlerimizde de artış oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: