Balıkesirsporlu futbolcuların antrenman 'boykotu' sona erdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da 14 Eylül'den beri alacakları nedeniyle antrenmanlara katılmayan kırmızı-beyazlı futbolcular, idmana katılma kararı verdi.
Balıkesirsporlu futbolcuların antrenman 'boykotu' sona erdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da 14 Eylül'den beri alacakları nedeniyle antrenmanlara katılmayan kırmızı-beyazlı futbolcular, idmana katılma kararı verdi.

Balıkesirsporlu oyuncularla toplantı yapan ve kısa vadede sorunların çözülmesi konusunda anlaşan kulüp yönetimi, futbolcuları antrenmana çıkmaya ikna etti.

Antrenman öncesinde AA muhabirine açıklama yapan kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, oyuncularla bir toplantı yaptıklarını belirtti.

Çiftçi, yönetim kuruluyla birlikte bazı sözler verdiklerini dile getirerek, "Bazı tepkiler vermekte haklılar. Biz de zamanlama ile ilgili bir problem olduğunu söyledik. Takım ve yönetim arasında problem yok. Futbolcular tamamen iyi niyetli. Şehrin dikkatini Balıkesirspor'a çekmek adına bunu yaptılar. Yönetime veya şehre karşı yapılmış bir eylem değil. İşin farkındalar, Bandırmaspor maçının ehemmiyetini biliyorlar. Şimdilik problem yok. Antrenmanlara çıkıyorlar. İnşallah Pazar günü Bandırmaspor’u yenerek taraftarımıza hediye edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Akşam antrenmanının ilk bölümünde ısınma ve 5’e 2 pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, ikinci bölümde ise Bandırmaspor maçının taktik provasını gerçekleştirdi.

Balıkesirspor, 18 Eylül Pazar günü saat 16.00′da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda Bandırmaspor ile karşılaşacak.