Bandırmaspor'da sezon hazırlıkları

Bordo-beyazlı ekip, ikinci etap çalışmaları için Bolu'ya gitti
Bandırmaspor'da sezon hazırlıkları

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışmaları için Bolu'ya gitti.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, 14-24 Temmuz'daki ilk kamp çalışmalarının ardından ikinci etap kapsamında takımın Bolu'ya gittiğini belirtti.

İlk kamp döneminin verimli geçtiğini ifade eden Süngü, 6 Ağustos'ta sona erecek kamp çalışmalarıyla ilgili şunları kaydetti:

"İlk kamp döneminde, Akhisar Belediyespor ve Gürcistan Süper Lig takımlarından Taisi ile hazırlık maçları yaptık. Hocamızdan alınan rapor ve gözlemlerimiz sonucunda takımımız çalışmalarını, arkadaşlık ve kaynaşmalarını artırarak, her geçen gün üstüne bir şeyler koyarak sürdürüyor. Bu kamp döneminde Özgür Çelik ve Muharrem Ozan Cengiz'de hafif sakatlıklar oluştu. Bu oyuncularımızın tedavileri sürüyor. İkinci etap kamp çalışmalarına onlar da yetişecek. İkinci kamp dönemi 6 Ağustos'ta sona erecek. 29 Temmuz'da, Topuk Yaylası'nda Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. 7 Ağustos'ta, Bursaspor ile ilçemiz stadında açılış maçı oynayacağız."

Passolig satışlarının internet ortamında başladığına da değinen Süngü, "Passolig ekibi Bandırma'da satış yapmak için en geç cuma günü ilçemize gelecek. Herkesin Bandırmaspor passolig kartı almasını istiyoruz. Çünkü derbi niteliğindeki maçlarda bir tek Bandırmaspor passolig kartı alanlar bilet edinebilecek. Satışa eski ve yeni kapalı tribünleri açıyoruz. Kombinelerimiz burada 175 liradır. Protokolde VIP dediğimiz 50 koltuğumuz var. Bunları kulüpte, bin liradan satacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: