Bandırmaspor'un ödeneği hazır

2. Lig Beyaz Grupta gösterdiği başarı ile Bandırma’nın uzun zamandır beklediği şampiyonluk kupasını Bandırma’ya getiren ve PTT 1. Lig'e yükselen Bandırmaspor’a bir müjdeli haber de Ankara’dan geldi.
Bandırmaspor'un ödeneği hazır

17 Eylül Stadyumu ile kulüp tesislerinin yenilenmesinde kullanılacak 400 Bin TL’lık ödeneğin önümüzdeki günlerde İl Spor Müdürlüğüne teslim edilmesi bekleniyor. 
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Ak Parti İlçe Başkanlığını da ziyaret etmiş ve tüm kesimlerden destek istediklerini iletmişti. Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’nın da hazır bulunduğu ziyaret renkli görüntülere sahne olmuş Elmastaş, Kırcı’ya Bandırmaspor forması hediye etmişti.
Ziyarette yaptığı konuşmada Bandırmaspor’un tarihi başarıları ve bugüne kadar kazandığı kupalar ile Bandırma’nın ve tüm Balıkesir’in gururu olduğunu ifade eden Kırcı, “Bandırmaspor’un bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm bu başarılar ekip çalışmasının bir eseri. Başta stadımız olmak üzere tesislerimizin PTT 1. Lige hazırlanması için gereken çalışmaları hızlıca yapmak durumundayız. Bandırmaspor’un başarılarına yenilerini eklemek için gereken çalışmaları yapacağız. Siyasiler olarak bizlere de düşen görevler var” dedi.
400 TL''LİK ÖDENEK HAZIR
Bandırmaspor’un altyapı, tesisler ve stadyumun standartlarını yükseltilmesi adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü’ne özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Kırcı “Balıkesir’de sporun gelişmesi adına çalışmalarını sürdüren herkese çok teşekkür ediyorum. Çıkan 400 bin TL’lik ödeneğin şehrimizde sporun gelişimine ve Bandırmaspor’a hayırlı olsun, Bandırmaspor’un daha büyük başarılar elde etmesine vesile olmasını diliyorum. Gençlerin gelişimine katkı sağlayacak tüm proje ve çalışmaların öncelikli olduklarını belirten Kırcı “Bandırmaspor futbol takımımız başta olmak üzere önümüzdeki dönemde şehrimizde takımlarımızdan her dalda kalıcı başarılar bekliyoruz. Bandırma'da sporun her dalında elde edilecek başarıların Balıkesir genelinde sporu teşvik edecek ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi adına olumlu katkılar sağlayacaktır. Bu nedenle Balıkesir'de spora yapılan yatırımları yakından takip ediyorum. Balıkesir genelinde bu desteklerin sürmesi adına gereken çalışmaları sürdüreceğiz”dedi.