Başakşehir'de yol ayrımı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin'le yollarını ayırdı.
Başakşehir'de yol ayrımı

Kulüpten yapılan açıklamada, 10 yıldır lacivert-turunculu ekibin formasını giyen Rızvan'ın karşılıklı anlaşmayla sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Lacivert-turunculu kulüp, 34 yaşındaki futbolcuya teşekkür ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın da yer aldığı tören düzenledi. Gümüşdağ, takıma yaptığı katkılardan dolayı Rızvan'a plaket vererek, "Rızvan, profesyonelliği, kişiliği, duruşu, saygı ve sevgisiyle kulübümüzde iz bırakmış bir kardeşimizdir. 10 yıl boyunca arkadaşlarına ve genç oyuncularımıza her zaman çok iyi örnek oldu. Kendisiyle profesyonel olarak ayrıldık ancak bu kulüple olan manevi bağı asla kopmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Futbola Çayelispor altyapısında başlayan, Çaykur Rizespor ve Pazarspor takımlarında oynadıktan sonra, 2005-2006 sezonunda, o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Rızvan, lacivert-turunculuların formasını aralıksız 10 yıl giydi. Rızvan Şahin, lacivert-turunculularla 80 Süper Lig, 59 1. Lig ve 27 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 166 resmi karşılaşmaya çıktı.