Başakşehir'in yeni golcüsü! 3 yıılık imza

Medipol Başakşehir, Salzburg'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Norveçli golcü Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Başakşehir'in yeni golcüsü! 3 yıılık imza

Okan Buruk ile yoluna devam eden Medipol Başakşehir, Norveçli golcü Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Norveç basını, Avusturya Ligi takımlarından Salzburg'da forma giyen 26 yaşındaki Fredrik Gulbrandsen'in, Robinho'nun yeni takım arkadaşı olduğunu duyurdu.

"AYRILMA ZAMANIM GELDİ"

Fredrik Gulbrandsen, Salzburg kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Ayrılık kararımın doğru olup olmadığını bilmiyorum. İçgüdüsel olarak duygularımla bir karar aldım. Yeni bir şeyler denemenin zamanı geldi. Her futbolcu gibi daha büyük bir ligde oynama hayallerim var. Salzburg, Şampiyonlar Ligi'ne katılacak ve bu kararı almak kolay değildi. Ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Umarım orada bir maç bile oynayabilirim. Salzburg'u her zaman takip edeceğim" dedi.

35 MAÇTA 12 GOL, 8 ASİST!

Geçen sezon Salzburg ile lig ve Avusturya kupasını kazanan Fredrik Gulbrandsen, 35 resmi maçta (19 kez ilk 11) 12 gol atarken, 8 de asist yaptı. Norveç Milli Takımı'nda 3 kez şans bulan Gulbrandsen'in Başakşehir'de iyi işler yapması halinde yeniden kadroya davet edilebileceği de belirtildi.