Başbakan Yıldırım : "FETÖ gelecek hesap verecek"

Terör örgütleri arasında ayrım yapanlar PKK, YPG ve FETÖ'nün eşit olduğunu bilmeli.
Başbakan Yıldırım : "FETÖ gelecek hesap verecek"

"FETÖ gelecek hesap verecek"

Terör örgütleri arasında ayrım yapanlar PKK, YPG ve FETÖ'nün eşit olduğunu bilmeli. Şartlar ne olursa olsun, FETÖ gelecek hesap verecek. PKK kış aylarında yediği darbelerle, başını kaldıramaz hale geldi. Bölücü terör örgütleri tamamen yok oluncaya kadar bu mücadele kararlılıkla sürecek.

Anayasa referandumu

Hayır demeyi adet edinenler ülkenin istikrarlı gelişmesini sağlayacak projelere de 'hayır' dedi. Kılıçdaroğlu ilham için Şili'ye kadar gideceğine, Şile'ye gitseydi ona öğretirlerdi.

Tutturmuşlar cumhurbaşkanı partili olur mu. Olur, bal gibi olur. CHPli belediye başkanları seçildikten sonra partisini bırakıyor mu? Onlar da partili.

Bizim siyaset anlayışımızda hizmet ederken seçmen ayrımı yapmak asla yoktur, hizmette siyaset yoktur."

"Dünyanın ve insanlığın huzuru için elimizi taşın altına koyalım.

Bütün engelleri aşacağız, birbirimizle kenetleneceğiz. Uğradığımız her durakta sizlerin 15 Temmuz'da yazdığı milli irade destanı konuşuluyor. Şimdi, bu destanı taçlandırma vakti geliyor. Milli iradeyi tanklar, uçaklar, darbeci teröristler karşısında aslanlar gibi müdafaa ettik. Artık sandığa gideceğiz, milli iradeyi daha da etkin kılacağız. Sözde demokrasi değil, etkili temsil için...

Siz bakmayın, 'hayır' türküsüyle milletin içini karartan bu felaket tellalarına. Ne diyor bu tellallar, ülke bölünecek. Yahu, bu referanduma 'evet' deyince ülke bölünecek olsa, önce Kandil koşa koşa 'evet' der. Onların amacı ülkeyi bölmek değil mi?

Türkiye'nin geleceğini karartmaya yönelik hesap yapanlar kaybetmeye mahkumdur. Türkiye'nin yükselişini hiçbir güç engelleyemez.

Atama müjdesi

20 bin 127 öğretmenin atamasını yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor.