Başbakan Yıldırım'dan Göztepe Stadı için destek sözü

Göztepe Stadı için Yıldırım ve Kılıç'tan destek sözü...
Başbakan Yıldırım'dan Göztepe Stadı için destek sözü

AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya ile Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, sarı-kırmızılı ekip için yapılacak yeni stada ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, heyet, Başbakan Yıldırım ve Bakan Kılıç'a Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak stada ilişkin bilgiler verdi. Başbakan Yıldırım'ı ziyaret eden heyette TOKİ Başkanı Ergün Turan ve stat projesinin mimarı Bünyamin Derman de yer aldı. 

Mehmet Sepil, Yıldırım ve Kılıç'tan tesisin 2018-2019 sezonuna yetişmesi için destek sözü aldıklarını belirtti. 

Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin Göztepe'nin yeni başarılarına ev sahipliği yapmak üzere stat haline getirileceğini belirterek, stadın maçlar dışında halka hizmet veren bir yaşam alanı olacağını da kaydetti.

Göztepe'nin 2018-2019 sezonunda maçlarını yeni stadında oynayacağına anlatan Sepil, "İzmirli Başbakanımız, stat projesinin tüm aşamalarını yakından takip ederek bugünlere gelinmesinde en büyük pay sahibi olmuş ve konuyla çok yakından ilgilenerek ciddi enerji harcamıştır. Zor günlerden geçen ülkemizin yoğun gündeminde bizlere vakit ayırdığı için değerli Başbakanımıza ve Gençlik ve Spor Bakanımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Göztepe Başkanı, yapımına başlanacak olan 20 bin kapasiteli stadın içerisinde 2 katlı otopark, halka açık spor alanları, müze, idari alanlar, fitness merkezi, sosyal alanlar, çocuk eğlence merkezleri ve kulübe gelir getirici ticari alanların da yer alacağını duyurdu.