Başkan Akkaya, uluslararası yarışmada altın kazanan öğrencileri altınla ödüllendirdi

Akşehir'in her alanda her geçen gün yeni bir başarıya imza attığının altını çizen Başkan Akkaya, alınan bu başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek başta öğrenciler olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.
Başkan Akkaya, uluslararası yarışmada altın kazanan öğrencileri altınla ödüllendirdi

Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen "Uluslararası 15. İstanbul Mutfak Günleri" Festivali'nde altın madalya kazanan Akşehir Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul yöneticileri, Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Şehit Özden Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Umutgül Kon, Okul Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Öncel, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni Orhan Söğüt, Yarışmada altın madalya kazanan öğrencilerden Ahad Kaman, Münciye Özdemir, Seda Kıcık katıldı. Ziyarette Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü İbrahim Öncel'de hazır bulundu.

Okul Müdürü Umutgül Kon, 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'nde altın madalya alarak Akşehir'in ve okullarını adını duyurduklarını belirterek, destekleri için Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya teşekkür etti.

Akşehir'in her alanda her geçen gün yeni bir başarıya imza attığının altını çizen Başkan Akkaya, alınan bu başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek başta öğrenciler olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti. Başkan Akkaya, bu güzel başarıları için öğrencilere birer altın takarak Akşehir Belediyesi Kültür Yayınları'ndan oluşan birer set armağan etti. Ziyaretin sonunda Başkan Akkaya, öğrenciler ve okul yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Akkaya, uluslararası yarışmada altın kazanan öğrencileri altınla ödüllendirdi