Başkan Akyürek, Ereğli’de vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Buluşmaları kapsamında Ereğli'de vatandaşla bir araya geldi.
Başkan Akyürek, Ereğli’de vatandaşlarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Buluşmaları kapsamında Ereğli'de vatandaşla bir araya geldi.

Ereğli Yunus Emre Meydanı'nda binlerce kişinin katılımı ile düzenlenen program, 15 Temmuz'u anlatan klip ve Büyükşehir Belediyesinin Ereğli'deki yatırımlarının anlatıldığı film gösterimi ile başladı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediyemizle beraber Ereğli'ye önemli hizmetler yaptık. Şimdiye kadar almadığı hizmetleri ilçemiz son üç yılda aldı. Ereğli Belediyesinin bütçesinin iki katı kadar hizmet yaptık. Daha fazla yatırım yaparak Büyükşehir Belediyemizle beraber Ereğlimizi hak ettiği noktalara taşıyacağız. Ereğli'ye yaptığı hizmetler ve katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey'e ve ekibine teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde de Büyükşehir Belediyemizle el ele şehrimizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Malumunuz çok önemli bir süreçteyiz, Ülkemize ve Şehrimize hizmetlerin daha hızlı gelebilmesi için bu referandum çok önemli. Her gün Ereğlimizi karış karış dolaşıyoruz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini sizlere anlatıyoruz. Bazıları gibi yalan dolanla değil doğrularla halkımız aydınlatıyoruz. Umuyorum ki Türk Milleti bu yalan dolanla kurulu oyunu görüyordur, 16 Nisan'da da en güzel cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Yeni yasanın ardından, Konya merkezde 15-20 yılda gerçekleştirilmiş yatırım hamlesini bütün Konya'da gerçekleştirme sorumluluğu aldıklarını kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "15-20 yıl bekleme şansımız yok. Konya merkezin 20 yılda aldığı mesafeyi 5-6 yılda almamız gerekiyor ki Konya topyekun kalkınsın. Türkiye'nin 19'da biri büyüklüğünde olan Konya'nın kalkınması demek Türkiye'nin kalkınması demektir. Geride bıraktığımız son üç yılda Ereğli'ye 127 Milyon Liralık yatırım yaptık. İmkanları artırarak iyi niyetle çalışmaya, eksik ne varsa hepsini belli bir program dahilinde yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca önümüzde çok önemli bir referandum var. 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Türkiye'ye yönelik yurt içinden ve yurt dışından saldırıları görüyoruz, Cumhurbaşkanımız, "Milletimiz arkamızda olduğu sürece biz bu oyunların hepsini bozarız" demişti. Oyunları boza boza Büyük Türkiye hedefine doğru yürüyoruz. 16 Nisan'da kaosun ve vesayetin devam etmesini, Büyük Türkiye hedefinin engellenmesini isteyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Avrupa ülkeleri, terör örgütleri, hepsi "Hayır" için çalışıyor. Ama önemli olan milletimizin ne dediği, 81 vilayetin, Konya'nın, Ereğli'nin ne dediğidir. Bunlar milletimizi tanımıyorlar. Kimseye pabuç bırakmaz bu millet. İstikrarın bozulmaması, bürokrasinin hızlanması, yatırımların artması, güçlü devlet ve millet için kararımızı verdik. Allah'ın izniyle Konya'dan bu düşmanlara gerekli yanıtı vermeliyiz. Bu mührün sesinin Avrupa'dan, Amerika'dan duyulması lazım" diye konuştu.

Programın sonunda Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e hediye takdiminde bulundu.

Başkan Akyürek, Ereğli’de vatandaşlarla buluştu

Başkan Akyürek, Ereğli’de vatandaşlarla buluştu

Başkan Akyürek, Ereğli’de vatandaşlarla buluştu