Başkan Altay Bilgehanede Yaz Okulunun İlk Dersine Katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmet veren Bilgehanelerde yaz tatilini değerlendirmek için çeşitli kurslara katılan öğrencilerle bir araya geldi.
Başkan Altay Bilgehanede Yaz Okulunun İlk Dersine Katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Bilgehanesini ziyaret ederek, yaz kurslarının ilk dersinde öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden ve derslere katılan Başkan Altay, bütün öğrencilerin yaz tatilinde “Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılmaya davet etti. Yaz tatilinde 40 gün sabah namazına camiye giden öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini kaydeden Altay, öğrencilerin yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmesi için hem Bilgehanelerde hem Genç KOMEK’te hem de Kılıçarslan Gençlik Merkezi’nde yaz kursları düzenlediklerini dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında hizmete sunduğu Bilgehanelerde eğitim gören öğrenciler, yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçirmek için kültür gezileri, bilim tırı, spor aktiviteleri, zeka oyunları turnuvaları, cami buluşmaları gibi çok sayıda faaliyete katılıyor.

Konya’da 3 ayrı noktada hizmet veren Bilgehanelerde Kuran-ı Kerim, İbadet, Siyer, İlmihal, Değerler Eğitimi, Geleneksel ve Olimpik Okçuluk, Bilişim Atölyesi, Ahşap Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Binicilik, Yüzme, Futbol, Doğa Kampları ile Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Tarih, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri veriliyor.

9-269.jpg

2-20180619153716.jpg

3-954.jpg

4-574.jpg

5-298.jpg