Başkan Altay; "Ortak akıl ile yönetim başarıyı getirdi"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kent Plaza Alışveriş Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu
Başkan Altay; "Ortak akıl ile yönetim başarıyı getirdi"

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu'da gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları, esnaf ve sanayi ziyaretleri, ev ziyaretleri, sosyal medya buluşmaları gibi farklı platformlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Altay'ın hakla ilişkiler uygulamaları içerisinde  vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM ziyaretleri de büyük önem taşıyor. "Ortak akıl" ve "birlikte yönetim" prensibi doğrultusunda gerçekleşen ziyaretler vatandaşların Başkan Altay ile yüz yüze görüşmesine, belediye hizmetlerinin anlatılmasına, halkın çalışmalar konusundaki düşünce ve önerilerinin dinlenmesine vesile olurken Selçuklu'da hizmet kalitesine katkı sağlıyor.

 

Başkan Altay, halk günü ziyaretleri kapsamında M1 ve Novada Alışveriş Merkezi'ni ziyaretlerinin ardından Kent Plaza AVM'de vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş merkezinde içerisinde yer alan iş yerlerini ziyaret eden Başkan Altay vatandaşlara karanfil hediye etti.

Selçuklu'da belediyecilik faaliyetlerinde elde edilen başarı da "ortak akıl" ve birlikte yönetim anlayışının büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Altay, " Selçuklu'da 8 yılda hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerle her yaştan hemşehrimizin "iyi ki de Selçuklu'da yaşıyorum" demeleri için çalışıyoruz. Güvenilir, güler yüzlü ve gayretli belediyecilik anlayışı ile çıktığımız hizmet yarışında her fırsatta hemşehrilerimizle iç içe olduk ve hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı hiçbir zaman koparmadık" dedi.

"Selçuklu'nun her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna rağmen ilçenin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Altay,"‘Ortak akıl’ ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyor, Selçuklu’nun bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması için çalışıyoruz. Selçuklu artık sadece Konya'nın değil Türkiye'nin örnek gösterilen metropol belediyeleri arasında yerini aldı. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir, öneri ve eleştirileri ile katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.