Başkan Altay’dan MÜSİAD’a ziyaret

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Altay’dan MÜSİAD’a ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 22. Olağan Genel Kurul’da 7. Dönem Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Okka ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Başkan Ömer Faruk Okka ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini ileten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ülkemizin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bu noktada MÜSİAD Konya Şubesi yapmış olduğu çalışmalarla şehrimizin gelişimine büyük katkılar vermiş, önemli projelere imza atmış bir kurum olarak geçmişte büyük sorumluluklar üstlenmiştir. Yeni dönemde de bu sorumluluk ve bilinçle hareket edeceğine inancımız tamdır.

Bizler de bu şehrin yöneticileri olarak iş adamlarımızın daha kolay çalışabilmeleri için sürekli çalışıyor, sanayicilerimizin yaşadığı sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretme noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bunda sonra da sanayicilerimizin yanında olmaya ve işlerini kolaylaştırma devam edeceğiz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, “Selçuklu Belediyesi, Konya’nın gözde ilçelerinden biri. Şehrimizin gelişimi ve belediyecilik adına önemli işlere, örnek olacak projelere imza atıyorsunuz. Selçuklu Belediyesi’nin desteğini yanımızda görmekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.
Okka, “1993 yılında kurulan MÜSİAD Konya Şubesi, sanayicilerimizin birlikteliği ile şehrimizin dinamik yapısına katkı sağlamak için çalışmalar yapmaktadır. MÜSİAD Konya Şubesi olarak şehrimizin ekonomik yapısını güçlendirmek için projeler hazırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.