Başkan Altay'ın Avrupa hayali!

Konya spor basını ile buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor'un sezon sonunda Avrupa'ya gitmesini arzu ettiğini dile getirdi
Başkan Altay'ın Avrupa hayali!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 'Keyifli bir hafta. Konyaspor, ikinci yarıya 3 puanla başladı. Ligdeki durumu da gayet iyi. İnşallah bu başarılar daim olur. Devre arası kampı iyi geçmiş. Aykut Kocaman ile iyi bir hava oluştu. Konyaspor, şehrimizin önemli markalarından biri. Umarım sezon sonunda Avrupa’ya gidecek bir pozisyonda oluruz. Çünkü büyük takımların durumu kötü. Konyaspor yönetimi ile de uyum içindeyiz. Güzel bir anlayış var' dedi. 

KOCAMAN İLE ŞEHRİN KİMYASI UYUŞUYOR 
Aykut Kocaman'ın Konyaspor ve şehir ile kimyasının tuttuğunu dile getiren Altay, 'Aykut hocanın Konyaspor ve şehirle ilgili başarı hikayesi var. Fenerbahçe’ye giderek bu kesintiye uğramıştı. Şehir ile çok güzel bir uyumu var. Umarım bu başarılar daim olur" şeklinde konuştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeşil-beyazlı takımda en beğendiği oyuncunun ise Ömer Ali Şahiner olduğunu sözlerine ekledi.