Başkan Angı'dan Konya'daki bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama

Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakılması olayıyla iligli AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'dan açıklama geldi.
Başkan Angı'dan Konya'daki bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasan Angı sosyal medya hesabından saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Karapınar ilçe teşkilatımız üyesi, yol arkadaşımız Mehmet Aldanmaz'a yönelik gerçekleştirilen kanlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Seçim akşamından beri ilçeyi karıştırmak ve taraftarlarını terörize etmek isteyen CHP'nin belediye başkan adayının eşi tarafından gerçekleştirilen bu melun saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. Şehrimizin huzurunu bozmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Olayda yaralanan kardeşimize, ailesine ve tüm teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

OLAY HAKKINDA

Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), dün gece darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakılmış, olayla ilgili çalışma başlatan polis, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak'ın eşi H.K. ile N.Ö.'yü şüpheli olarak gözaltına almıştı.

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :