Başkan Angı’dan Konyalı seçmene uyarı! İsmimizi kullanarak oy devşiren diğer partilere itibar etmeyin

Konya’da MHP ile birlikte yol yürüdüklerini belirten AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Biz MHP ile yol yürüyoruz. Bizim adaylarımızın dışındaki hiç bir adaya yakınlığımız yok.” dedi.
Başkan Angı’dan Konyalı seçmene uyarı! İsmimizi kullanarak oy devşiren diğer partilere itibar etmeyin

Seçim sürecini değerlendirmek adına AK Parti Konya İl Başkanılığı’nda bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşmalarına yer veren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Biz bu vatana hizmet eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemiz büyüyor. Güçleniyoruz. Güçlenmeye de devam edeceğiz. Sahada çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Diğer partilere gönderme yapan Başkan Angı, Konya’da bir siyasi parti il başkanının ortaya çıkan ses kaydının sosyal medyada yayınlandığa atıfta bulunarak, “Bazı siyasi partilerin bu toplumun hassasiyetleri üzerinden siyaset yaptığını görüyoruz. Ama dönüp baktığınızda fırsat eline geçtiğinde her türlü istismarı yapabileceğine şahit oluyoruz.” cümlelerini kullandı.

baskan-angidan-secime-dair-son-aciklamalar.jpg

‘AK KADRO GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI’

Konya için çalışmalarına her daim devam ettiklerini ifade eden Angı, “Bu şehir için AK Kadrolar gecesini, gündüzüne kattı. Güzel işler çıktı. Yine bu seçimde de 31 Mart akşamında hizmetleri duraksatmadan, büyüterek devam etmek istiyoruz. Bu bir aşk meselesi. Sevda meselesi. Konya Modeli Belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye gördü. Biz bu şehre hizmet eden herkese müteşekkiriz. Milletimiz desteklerini hep verdi. Bu şekilde Konya her yerde adından bahsettiren hale geldi.“ şeklinde konuştu.

‘MARKA ŞEHİR KONYA’

Konya’nın örnek gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, “Yerel yönetimler dendiğinde marka şehri Konyamızın özel bir yeri vardır. Bir şehir imkanları ne olursa olsun, yaşanabilir olma özelliğine kavuşacaksa, bu yerel yönetimle olur. Dünyada örnek şehirler arasında gösteriliyoruz. Konyamız bu güne kadar yapmış olduğu birçok hizmette öne çıktı. Büyük mesafeler kat etti. Yeni dönemde şehrimizin çok daha önemli hizmetlerini gerçekleştirmek üzere kamuoyunun dikkatine sunduk. Hemşehrimiz bugüne kadar çok büyük destekler verdi. Yeni dönemde yapacaklarımız, vatandaşlarımızın desteğiyle gelsin diyoruz. Seçim sürecimizin hayırlı olmasını diliyoruz.” diye aktardı.

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :