Başkan Angı’dan Konyalılara teşekkür

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen destek için Konyalılara teşekkür eden Başkan Angı, “En büyük teşekkürümüz aziz milletimize. Bu şehir ilk günden beri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hep en yüksek desteği verdi. Net oy farkı olarak baktığımız zaman Konya tüm şehirlerin önünde. Seçim sonuçlarını belirleyen 2 milyon 292 bin oy farkının yüzde 27’si Konya’nın oylarıyla oluştu. Bu şehir her zaman olduğu gibi yine reisin
Başkan Angı’dan Konyalılara teşekkür

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda düzenlenen gündemin değerlendirildiği toplantı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Seçim gündemini değerlendiren Başkan Angı, Konyalıların yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en büyük desteği verdiğini belirterek teşekkürlerini iletti. Angı, “Seçimler milletimize ve şehrimize hayırlı olsun. Sonuçlar itibariyle baktığımız zaman Cumhurbaşkanımız yola devam ediyor. Aziz milletimiz doğru adamla yürümeye karar verdi. Ülkemiz kazandı. Bu ülkenin dostları kazandı. Tüm dünyanın liderleri kutlama mesajları yayınlayarak ya da bizzat arayarak Türkiye’ye karşı olan ilgilerini gösteriyorlar. Bu süreç kolay olmadı. Aziz milletimizin basireti ve feraseti bu ülkenin geçmişte neler yaşadığını, gelecekle ilgili kaygılarının ne olduğunu ve Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde nasıl yola devam edeceğinin bir kararı var. 14 Mayıs bunun netleştiği bir dönemdi.” sözlerini dile getirdi.

baskan-angi-en-buyuk-destek-konyadan.jpg

‘BU ŞEHİR HEP REİSİNİN YANINDA OLDU’

Konya’nın her zaman Cumhurbaşkanın yanında olduğunu belirten Angı, “Cumhur İttifakının mecliste çoğunluğu aldığı bir netice. Onların iddia ettiği meclisteki anayasa değişikliğiyle güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin imkan olmadığını gösterdi. Toplam milletvekili sayılarına baktığımız zaman rakamlar bunu net bir şekilde ortaya koydu. Türkiye ilk defa ikinci turu yaşayan bir ülke oldu. İkinci tur tecrübesini de birlikte gördük. Bu iki haftalık dönem, tüm Cumhur İttifakı partilerince sahada tam kadro olarak çalışmalarımızı yürüttük. Uyum içinde bir süreç yönetildi. Sahada çok iyi bir çalışmayı ortaya koyduk. Hiç kimse sırasına bakmadan, herkes görevini hakkıyla yapmaya çalıştı. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürümüz aziz milletimize. Bu şehir ilk günden beri hep Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek desteği verdi. En büyük destek Konya’nın. Net oy farkı olarak baktığımız zaman bu şehir en önde. Bu şehir hep reisinin yanında oldu. Bu yüzden ben hemşerilerime dönüp dönüp teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

‘BU ÇALIŞMALAR SEÇİM ENDEKSLİ DEĞİL’

Çalışmalarını her zaman sürdürdüklerini vurgulayan Angı, “Bu şehri daha güzele taşımak, bu şehirdeki ufak, tefek sıkıntılara takılıp da şehir algısını olumsuzluğa dönüştürmek değil, tam tersine Türkiye’nin 80 ilinde olmayan maddi ve manevi olarak barındıran bir şehir. Yapılan çalışmalar sadece seçim endeksli yapılan çalışmalar değil. Bir taraftan kamu yatırımları devam ettiği gibi belediyelerimizin çalışmaları da aksamadan yürütüldü ki, eserlerin açılışına, temel atmalarına devam ettik. Şu anda dağları delen AK Parti iktidarı, buna destek olan Cumhur İttifakı, tünelin içinde gece gündüz çalışan insanlardan habersiz, tünellerde çalışmalar durmuş yaygarasıyla konuşuyorlar. Ülke, imkanlarını yaşayan insanlarına seferber etmek için bir Cumhurbaşkanı ve bakanlarıyla, kurumuyla yürüyen bir mekanizmada, maalesef seçim dönemi vaatlerini kaybettiği bir seçime dönmüştü. Ama milletimiz bunların farkına olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımıza bir 5 yıl daha yetki verdi.” şeklinde aktardı.

‘BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ GERÇEKLEŞTİ’

Türkiye Yüzyılı hedeflerinin adım adım gerçekleştirileceğinin altını çizen Angı, “Konya’yı temsil edecek tüm milletvekillerimize hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. İyi bir meclis dönemi olması, kavga gürültü değil de aklıselim, Türkiye’ye hizmetlerini ortaya koyacak çabalarının daha yoğun olmasının temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza başarılar niyaz ediyoruz. Bugüne kadar ki büyük liderlik devam edeceğine Türkiye Yüzyılı hedeflerine adım adım gideceğine inanıyoruz. Hamdolsun büyük Türkiye zaferi gerçekleşti. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bizler de Konya İl Teşkilatı olarak 31 ilçemizde herkese ulaşmaya çalıştığımız güzel bir dönemi geçirdik. Kazasız, belasız geçti. Sahada bu güzel çalışmaların zeminini oluşturan kıymetli hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Seçim bitti, önümüze bakıyoruz. Ama yaşadıklarımızı da not aldık.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 Muhabir
Etiketler :