Başkan Atabay’dan Şoförler Odasının Başkan Adaylarına nezaket ziyareti

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay hafta sonunda gerçekleşecek olan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesi adaylara nezaket ziyaretinde...
Başkan  Atabay’dan Şoförler Odasının Başkan Adaylarına nezaket ziyareti

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay hafta sonunda gerçekleşecek olan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesi adaylara nezaket ziyaretinde bulundu.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'a ziyaretlerinde Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz eşlik etti. Atabay İlk olarak Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı ve aynı zamanda Didim Seyahat Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz'i ziyaret etti. Ziyarette Cengiz, Didim'in kendi markası olan kooperatifleri ile Didim'i en iyi şekilde tanıtmaya gayret ettiklerini belirterek, rekabet noktasında da Didim'deki diğer firmalarla hizmet ve kalitede rekabet ettiklerini söyledi. Savaş Cengiz, Didim seyahatte gösterdikleri azim ve kararlılığı Oda da göstermek için yola çıktıklarını ifade etti.

Başkan Atabay da Belediye olarak ilçede gerçekleşen hiçbir seçime müdahil olmadıklarını ve karışmadıklarını ifade ederek, kendilerinin siyasi olarak seçilmelerine rağmen herkese aynı mesafede olduklarının altını çizdi.

Atabay ve beraberindekiler daha sonra Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tarık Uygun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Uygun, yeni dönemde tekrar aday olduğunu ve uzun yıllardır sürdürdüğü görev için yeniden destek isteyeceğini belirtti. Atabay'da seçimlerde tüm adayları başarılar dilemek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini, temiz ve güzel bir seçim ortamının yaşanması temennisinde bulundu.

Atabay daha sonra Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adaylarından Mehmet Şengüller'i makamında ağırladı. Şengüller ile çalışmaları konusunda bilgiler alan Atabay, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirterek, seçimin odaya ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Atabay’dan Şoförler Odasının Başkan Adaylarına nezaket ziyareti

Başkan Atabay’dan Şoförler Odasının Başkan Adaylarına nezaket ziyareti

Başkan Atabay’dan Şoförler Odasının Başkan Adaylarına nezaket ziyareti

İHA