Başkan Bahçeci, pazar esnafıyla buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Seyyar Pazarcılar Odası yönetimi ve pazar esnafı ile bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı...
Başkan Bahçeci, pazar esnafıyla buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Seyyar Pazarcılar Odası yönetimi ve pazar esnafı ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, semt pazarında düzenlenen toplantıda konuşan Bahçeci, Kırşehir’in her geçen gün büyüyerek geliştiğini, 2009'da göreve geldiklerinde 98 bin olan nüfusun 138 bine ulaştığını dile getirdi.

Kırşehir'in her geçen gün daha yaşanabilir hale geldiğini, artık göç verilmediğini, yeni projeler ile kentte her sektörün gelişerek ilerlemeye ayak uyduracaklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Cumartesi günü Kırşehir'de bir felaket yaşadık. Cacabey’in önünden gelen sel, resmen ırmak gibi çağlıyordu. Dünya’nın hiçbir yerinde sele göre alt yapı yapılmaz. Sel felakettir. Bizim alt yapımız olmasaydı 15-20 dakika içinde bu kadar su çekilir miydi? Saatlerce, belki günlerce şehir su altında kalırdı. Alt yapımız sayesinde az hasarla atlattık. Kırşehir'de kaldırımlar, bisiklet yolları, park ve peyzajlar yaptık. Her şeyi ile dört dörtlük oldu. Ulaşım sistemini de çözeceğiz otobüslerle. Özellikle pazarın karşısına getirdik, merkez pazarın karşısı olsun istedik. İleri ki yıllarda geliştirip haftanın yedi günü pazar yeri açık olacak. Minibüs terminalinin altı 500 araçlık oto park olacak."

Toplantıya Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Ezentaş, yönetim kurulu üyeleri ve pazar esnafı katıldı.

Kaynak: