Başkan Bahçeci, personeliyle iftar yaptı

Başkan Bahçeci, personeliyle iftar yaptı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeci, Destek Hizmetleri Müdürlüğü binasında düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 7 yıldır tüm personelle gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Geçen sürede çalışanlara pek çok fedakarlık yaptıklarına işaret eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Belediyeyi devraldığımızda hem icra hem de nakit borçları vardı. Bizler bu borçları 1,5 yıllık bir süreçte hallederek belediyemizi proje üretir hale getirdik. 2009 yılından itibaren yanımızda olan ve aramıza sonradan katılan arkadaşlarımız var. Önceki çalışan arkadaşlarımız çok iyi bilirler ki, Kırşehir Belediyesi o zamanlar bir cıvata dahi alamayacak durumdaydı.

Şimdi ise milyonlarca liralık yatırımlarla Kırşehir’i Anadolu’nun parlayan yıldızı yaptık. Kent Parkımız, Cacabey Meydanımız, Ahi Evran Külliyemiz gibi Kırşehir’in çehresini değiştiren büyük yatırımlar. Kırşehir için yapacağımız daha çok iş var, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Daha büyük bir şevkle daha büyük bir aşkla inşallah çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Ben sizlere güveniyorum."