Başkan Bahçeci, yatırımları denetledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezinde devam eden yatırımları denetledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte...
Başkan Bahçeci, yatırımları denetledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezinde devam eden yatırımları denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte devam eden cadde ve kaldırım düzenlemeleri ile şehir içi minibüs terminali, köylü pazar yeri inşaatlarını denetleyen Başkan Bahçeci, esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Bahçeci, şehir içi minibüs terminali inşaatının devam ettiğini ve terminalin alt katına 300 araçlık bir otopark yapılacağını ifade etti.

Ankara ve Terme Caddesi'nde hızlı bir çalışma yapıldığını, kısa süre içinde bu caddelerdeki tüm çalışmaların biteceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ana caddelerdeki çalışmalarımızı bitiriyoruz. Şehir içi minibüs terminali inşaatımız durmadan hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan terminalin alt katına 300 araçlık bir otopark yapıyoruz. Yine ticari ve sosyal alanlar da yaparak güzel bir eseri Kırşehir'e kazandırmış olacağız İnşallah. Köylü pazarı inşaatımızda aynı şekilde bitmek üzere, köylerimizden gelen ürünler burada satılacak. Kırşehir Belediyesi olarak kente yakışır eserler kazandırıyoruz. Şehrin her noktasında şantiye belediyeciliği ortaya koyuyoruz. Hemşehrilerimizin hizmetlerimizle daha müreffeh bir şehirde yaşamaları için tüm ekibimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Estetik bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Amacımız şehre daha iyi yönde hizmet etmektir. Kırşehir en kısa sürede herkesin mutlu yaşadığı, daha güzel ve ferah bir şehir haline gelecektir."

Kaynak: