Başkan Bahçeci'den AEÜ Rektörü Karakaya'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü (AEÜ) Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Belediyeden yapılan...
Başkan Bahçeci'den AEÜ Rektörü Karakaya'ya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü (AEÜ) Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya'yı makamında ziyaret eden Bahçeci, yürütülen projeler ve yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ahi Evran Üniversitesinin gelişimi için destek vermeye devam edeceklerini belirten Bahçeci, üniversitenin gelişiminin şehre katkı sunduğunu belirtti.

Belediye olarak üniversitenin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Bahçeci, Rektör Karakaya’ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden biri olmak için çalıştıklarını dile getiren Karakaya da öğrenci odaklı çalışmalarla bölgede adından söz ettiren bir üniversite olduklarını vurguladı.

Karakaya, fiziksel anlamda 2 yılda Ahi Evran Üniversitesinin gelecek 25 yılını hazırladıklarına işaret ederek, şehir ile işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti.

Kaynak: