Başkan Böcek, kirvelik yaptı

Konyaaltı'nda her yıl şölen havasında gerçekleştirilen sünnet töreni, bu yıl ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle sade bir şekilde gerçekleştirildi.
Başkan Böcek, kirvelik yaptı

Konyaaltı'nda her yıl şölen havasında gerçekleştirilen sünnet töreni, bu yıl ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle sade bir şekilde gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 150 çocuğa kirvelik yaptı.

Konyaaltı Belediyesi, her yıl gerçekleştirdiği sünnet şöleni geleneğine bu yıl da devam ediyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Sünnet Şöleni, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle sade bir tören şeklinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 150 çocuğu sünnet ettirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, erkekliğe ilk adım olarak da sünnetin çocuklar kadar aileler içinde büyük önem taşıdığını belirtti. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak düzenledikleri Sünnet Şöleni'yle ekonomik açıdan darlık içinde olan ailelerin yükünü hafifletmek istediklerini kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, "Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimiz kapsamında, maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocukları, hijyenik ortamda uzman hekimler tarafından sünnet ediliyor. 5-12 yaş arası 150 çocuk gruplar halinde sünnet oluyor. Çocuklarımızın ve ailelerinin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duydum. Sünnet olan çocuklarımızı şimdiden kutluyorum. Medstar Hastanesi Yönetimine ve çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Sünnet çocuklarını zaman zaman teselli de eden Başkan Muhittin Böcek, çeşitli hediyelerle de onları sevindirdi.

Kaynak: