Başkan Cabbar şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kurban bayramının dördüncü gününde eşi ve çocuklarıyla birlikte 15 Temmuz darbe girişiminde şehadete eren Ömer Halisdemir' in Niğde'deki kabrini ziyaret etti.
Başkan Cabbar şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kurban bayramının dördüncü gününde eşi ve çocuklarıyla birlikte 15 Temmuz darbe girişiminde şehadete eren Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret etti.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Ailecek 15 Temmuz gecesi vatanımız için, ezanımız için, bayrağımız için şehadet şerbetini içen Şehidimiz Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettik. Şehidimizin ameliyat olan babasına geçmiş olsun dedik" ifadesinde bulundu.

Başkan Cabbar, "Şehidimizin ağabeyine Şehit Ömer'imiz gibi sarıldık. Gördükki bu necip millet şehidini bağrına basmış, Edirne'den, Ağrı'ya, Samsun'dan, Ankara'ya vatanımızın dört bir yanından yüzlerce dua edeni vardı şehidimizin başında. "Gözler yaşlı, gönüller gururlu idi. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, rabbim vatanımıza milletimize zeval vermesin. Bu vatana kim ihanet etmek isterse rabbim onları kahrı perişan etsin" dedi.

Kaynak: