Başkan Çakır adına Muş’ta park yapılıyor

Son yıllarda yaptığı yatırım ve hizmetlerle Türkiye genelinde dikkat çeken Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaları bölgede de örnek alınıyor.
Başkan Çakır adına Muş’ta park yapılıyor

Son yıllarda yaptığı yatırım ve hizmetlerle Türkiye genelinde dikkat çeken Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaları bölgede de örnek alınıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarının benzeri Muş'ta Yeşilova Belediyesi tarafından da uygulanıyor.

Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır adına Muş Yeşilova Belediyesi tarafından park yapılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Yeşilova İlçe Belediyesi, Başkan Çakır adına yaptırdığı parkta kullanılmak üzere Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden destek istedi.

Talep edilen destek doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Belediyesi'ne 1 takım çocuk oyun grubu, 1 takım çocuk fitness aleti, 3 adet çocuk piknik masası, 5 adet düz piknik masası, 6 adet bank, 10 adet çöp kovası, 50 adet ağaç, 50 kg çim tohumu, 300 m2'lik kilit taşı, 200 adet bordür taşı, 20 adet gül ile 50 kasa mevsimlik çiçek desteği sağlandı.

Talep edilen park düzenleme malzemeleri, TIR'la belediye yetkilisine teslim edilerek, Yeşilova'ya gönderildi.

Başkan Çakır adına Muş’ta park yapılıyor

Kaynak: