Başkan Çelik: "AK Parti iktidarında Türkiye önemli hizmetler kazanmıştır"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik AK Parti'nin kuruluşunun 15'inci yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Çelik: "AK Parti iktidarında Türkiye önemli hizmetler kazanmıştır"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik AK Parti'nin kuruluşunun 15'inci yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında, "AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Türk Siyasi hayatına bir güneş gibi doğdu" dedi.

AK Parti'nin kuruluşunun 15'inci yılı nedeni ile bir mesaj yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mesajında, "Mensubu olarak halkıma hizmetten gurur duyduğum AK Parti; milli ekonominin hortumlandığı, peş peşe iflasların yaşandığı, mevcut siyasi yapıların darmadağın olduğu, ağır bir vesayetin her şeye tahakküm ettiği, halkın umutlarının söndüğü bir dönemde, 14 Ağustos 2001 tarihinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Türk Siyasi hayatına bir güneş gibi doğdu. Kuruluşunun ikinci yılında halkın büyük teveccühüyle iktidar oldu. İzlediği ilkeli ve dürüst politikasıyla 15 yıldır girdiği bütün seçimlerden yüz akıyla birinci olarak çıkma başarısını gösteren tek parti olarak ve yaptığı devrim mahiyetindeki hizmetleriyle Türk Siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Milletin olan bu parti 15'inci yılında emin adımlarla daha müreffeh Türkiye için çalışmaya devam edecektir. Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir" düsturuyla yola çıkan AK kadrolar, iktidar olduğu andan itibaren içeriden ve dışarıdan yapılan ardı arkası kesilmeyen engellemelere, terör saldırılarına, küresel ekonomideki çöküşe, bölgesindeki savaş ortamına ve küresel kumpaslara rağmen; eğitimden sağlığa, tarımdan ticarete, ulaşımdan turizme, enerjiden ekonomiye, savunma sanayiinden, yerel yönetimlere, insan haklarından, katılımcı demokrasiye ve sosyal yardımlara kadar hayatın her alanında devrim mahiyetinde değişim ve dönüşümler gerçekleştirerek ve liderinin "Durmak yok yola devam" emri doğrultusunda hareket ederek tam bağımsız Türkiye yolunda önemli hizmetler gerçekleştirmiştir" dedi.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin daha ileri seviyelere taşınacağını ifade eden Başkan Çelik, "AK Parti, Sultan Alpaslan, Fatih ve Atatürk'ten sonra Türk milletine korkusuz bir Başkomutan olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı kazandırmıştır. Onun önderliğinde gerçekleşen demokratik uygulamalar, özgürlükler ve cesareti sayesinde halk, atalarından miras özelliklerini keşfederek, kendisine silah doğrultan FETÖ'cü hainlerin; tanklarına, toplarına, uçaklarına, füzelerine elleriyle karşı koyarak tıpkı Malazgirt, Niğbolu, Mohaç ve Sakarya Meydan Muharebelerinde olduğu gibi şehitler ve gaziler pahasına yurdun bütün meydanlarında yeni bir meydan muharebesi vererek küresel işgale dur demiş ve tarihe demokrasi mücadelesi destanı yazarak, Milli Birlik ruhunu geri kazanmıştır. Gücünü Milletten alan AK Parti, halktan aldığı emaneti Başbakanımız ve genel Başkanımız Binali Yıldırım'ın ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde halktan aldığı emaneti şevkle ve özenle hedefine taşımaya devam edecek. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyerek Türkiye'yi "muasır medeniyetin üstüne çıkaracaktır'. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partinin 15'inci Kuruluş yıl dönümünün partimize, milletimize ve dünyaya hayırlar getirmesini dilerim" şeklinde konuştu.

Kaynak: