Başkan cevapladı, Konyaspor'da Calvo kalacak mı?

Calvo'nun geleceği konuşuldu. Konyaspor'da geleceği en çok merak edilen ismi olan Francisco Calvo ile ilgili Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz açıklama yaptı,
Başkan cevapladı, Konyaspor'da Calvo kalacak mı?

Calvo'nun geleceği konuşuldu. Konyaspor'da geleceği en çok merak edilen ismi olan Francisco Calvo ile ilgili Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz açıklama yaptı, "Takımımızda değerli oyuncularımızdan bir tanesi. Kontratla ilgili futbolcumuzla görüşüyoruz. Yeni rakam ve yeni sözleşme önerdik. Ben de bizzat konuştum. Diğer arkadaşlarımız da konuştu. Burada kalmak isteyip-istemediğini sordum. 'Evet kalmak istiyorum ama...' Paraya bağlı olmamalı. Gönülden kalmak istemeli. Biz Calvo üzerinden takımı yıpratmak istemiyoruz. Oyuncumuza farklı farklı tekliflerde bulunacağız."

"YENİDEN KONUŞACAĞIZ"

Başkan Korkmaz şöyle devam etti, "Calvo ile yarın tekrar konuşacağız. Belki İstanbul'da kalmak istiyorum diyecek. Oyuncumuzla ilgili şu anda bir şey demek istemiyorum. Burada parladı, burada başarılı oldu. Kulübümüze katkı sağlamadan gitmesini istemiyorum. Fiyat makaslarını da dikkate almalıyız." dedi.

 Muhabir
Etiketler :