Başkan Erdoğan'dan emeklilere ve çalışanlara mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin bugünkü sıkıntılarına gözlerimizi kapamamız mümkün mü? Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Enflasyonu yenerek, emeklilerimizin ve çalışanlarımızın gelirini artıracağız" dedi.
Başkan Erdoğan'dan emeklilere ve çalışanlara mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı toplantı, yaklaşık 2 saat 30 dakika sürdü.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

BM ziyaretimizde Dubai'de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ne katıldık. Bu vesileyle devlet başkanının yanı sıra diğer devlet ve hükümet başkanlarıyla da görüşmelerimiz oldu. Dubai ziyaretimiz ardından Sayın Sisi ile görüşmeler gerçekleştirdik. Burada da ticaret ve savunma başta olmak üzere özellikle Filistin meselesini etraflıca konuştuk. Gazze'deki katliamı durdurmak amacıyla atabileceğimiz ortak adımları ele aldık.

"EMEKLİLERİMİZİN GELİRİNİ ARTIRACAĞIZ"

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya asgari ücreti 17 bin liraya çıkarmış her alanda milletimizin refah seviyesini yükseltmiş millet olarak çalışanlarımızın ve emeklilerimizin bugünkü sıkıntılarına gözlerimizi kapamamız mümkün mü? Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Enflasyonu yenerek, devletimizi güçlendirerek her meselemizi çözdüğümüz gibi emeklilerimizin çalışanlarımızın gelirini artıracağız. Milletimizden bize güvenmeyi inanmayı sürdürmesini destek ve dualarını bizden esirgememesini istirham ediyorum.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :