Başkan Erdoğan'dan 'Kaz Dağları' talimatı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde tartışmalara nedenolan Kaz Dağları konusunda AK Parti MYK toplantısında kurmaylarına 'eksiklik varsa geriğini yapın' talimatı verdi.
Başkan Erdoğan'dan 'Kaz Dağları' talimatı

Edinilen bilgilere göre, maden sahası ile ilgili yapılan tartışmaların bir manipülasyon olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu olayın takipçisi olacağını söyleyerek, bir eksiklik varsa gereğinin yapılmasını istedi.

Bunun bizimle ne alakası var?

Toplantıda bu madene ruhsatın 2001 yılında CHP’li belediye tarafından verildiğinin belirtilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bu konu neden buraya kadar geldi? Bunun bizimle ne alakası var? Anlayabilmiş değilim. Daha o zaman AK Parti bile kurulmamıştı. Birileri bu olayı manipüle ediyor” diye konuştu.

Yakın zamanda kaz dağlarına gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaz Dağları çevresini daha önce gezdiğini belirterek yakın zamanda oraya tekrar gideceğini kaydetti.

Bu arada toplantıda AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları da gündeme geldi. 14 Ağustos’tun Kurban Bayramı’na denk gelmesi sebebiyle kutlamaların bir hafta ertelenmesine karar verildi.