Başkan Eroğlu, toplu konut alanını inceledi

Başkan Eroğlu, toplu konut alanını inceledi

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni yapılacak TOKİ konutları bölgesinde incelemelerde bulunarak, "Bu alandaki konutların 290'ı 2+1 planında 146'sı ise 3+1 planında yapılacak" dedi.

Doğukent Mahallesi TOKİ bölgesinde Başkan Eroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ve Mahalle Muhtarı Sıtkı Dal ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak TOKİ bölgesinde yapılan çocuk parkları ile yeni oluşturulacak park alanlarında inceleme yapan Başkan Eroğlu, mahallede tamamlanan kaldırım ve parke çalışmalarını da inceledi. TOKİ bölgesine ulaşımı rahatlatmak amacıyla yapılan yol genişletme, duble yol çalışmaları ile perde duvar ve taş duvar çalışmalarını da kontrol etti. Başkan Eroğlu, bölgede ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yollar açtıklarını ve mevcut yolları duble yola çevirdiklerini ifade ederek, "Birçok bölgede yeni yollar açıyoruz. Bölgede gerek taş duvar gerekse beton perde duvar çalışmalarımızda sona geldik. Sadece 2016 Yılı içerisinde TOKİ bölgesinde 500 metrekare beton perde duvar, 3000 metreküp taş duvar yaptık. Yolda yapacağımız düzenlemelerin ardından inşallah trafik akışı daha rahat olacak. Yine TOKİ bölgesinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan çocuk parkları için birçok bölgede yeni park alanları oluşturduk ve zemin düzenlemelerinin ardından çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri ile müsait olan alanlarda basketbol ve futbol sahalarını oluşturduk. Bölgede yeni park alanları oluşturmaya, yeni yollar açmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Eroğlu ayrıca yeni 436 konutun yapılacağı TOKİ konutları bölgesinde de incelemelerde bulunarak, "Doğukent Mahallesi TOKİ Köprüsü karşısında inşa edilecek olan 436 konutun yapılacağı alanda inceleme yaptık. Bu alanda ki konutların 290'ı 2+1 planında 146'sı ise 3+1 planında yapılacak. Konutların tasarımında yerel mimaride yer alan, cephe elemanları ve köşe süslemeleri gibi özelliklere de yer verilecek. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Eroğlu, toplu konut alanını inceledi

Başkan Eroğlu, toplu konut alanını inceledi

Kaynak: