Başkan Gümrükçüoğlu Tanjant Yolu’ndaki çalışmaları denetledi

Başkan Gümrükçüoğlu Tanjant Yolu’ndaki çalışmaları denetledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı'nın (Tanjant Yolu) Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki 4.2 km'lik kısmında gerçekleştirilmekte olan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada yaptığı değerlendirmede, Yavuz Selim Bulvarı'nın söz konusu bölgesinin aşınma tabakasının asfalt ömrünü tamamladığını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, süratle devam ettirilen çalışmaların Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Bölgede ilk olarak mevcut asfaltı sökme çalışması icra ettiklerini belirten Gümrükçüoğlu, "Şimdi de asfaltlama çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Son derece kaliteli bir çalışmaya imza atıyoruz. Yol kenarlarında ayrıca çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında yenilediğimiz asfaltın ilerleyen yıllarda yapılacak çalışmalarla zedelenmemesi için fiberoptik kablo geçişleri bırakıyoruz. Ayrıca doğalgaz firması da Belediye ekiplerimizin önünde gerekli çalışmalarını gerçekleştiriyor. Son derece koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyoruz. Bu şekilde uzun ömürlü bir yatırıma imza atmış oluyoruz" dedi.

15 metre genişliğindeki bölünmüş duble yolun 4.2 km'lik kısmına 10 bin ton asfalt sereceklerini vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, söz konusu çalışmaların toplam maliyetinin 2 milyon TL olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkan Gümrükçüoğlu Tanjant Yolu’ndaki çalışmaları denetledi

Kaynak: