Başkan Hançerli bilim sergisini ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ortaokul ve anaokulu öğrencilerinin yeteneklerini gösterdiği bilim ve proje sergilerini ziyaret etti.
Başkan Hançerli bilim sergisini ziyaret etti

 TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerini bilim ve teknolojiye yönlendirmek amacı ile desteklenen bilim fuarı ve ana okullarının yaptığı geniş kapsamlı proje sergileri gerçekleştirildi. Ayşe-Hüseyin Özkan Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı Açılışı, Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu Proje Sergisi ve Yaşar Doğu Anaokulu ''Dinimi Öğreniyorum'' sergilerine Karatay Kaymakamı A.Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Başak Mahallesi Mehmetçik Ortaokulu'nu da ziyaret eden Başkan Hançerli öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Başkan Mehmet Hançerli, Öğrencilerin derslerde öğrendikleri bilgilerle becerilerini  birleştirerek ortaya koydukları çalışmaları ilgiyle inceledi.

''Projeler Öğrencilerin Bilime İlgisini Ve Yeteneklerini Arttırıyor''

        Okulların düzenlediği projelerin öğrencilerin bilime duyduğu ilgiyi ve hayal güçlerini arttırdığını söyleyen Başkan Mehmet Hançerli, "Projelerle öğrenciler; bilimi ve hayal güçlerini ortaya koyuyor. Geleceğin mucitlerinin hazırladıkları projeleri incelemekten büyük keyif aldım. Birbirinden değerli çalışmalar ortaya çıkmış. Onları gönülden tebrik ediyorum" dedi. 

 Karatay'da eğitime destek hız kesmiyor

 Eğitim alanındaki kaliteyi en üst noktaya çıkarmak için Karatay Belediyesi olarak özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Mehmet Hançerli; "Yaptırdığımız 20 okul, 120 derslik, 3 anaokulu gibi hizmetlerle eğitime fiziksel destek verirken AKİP projesiyle Karatay'daki öğrencilerin eğitim ve bilgi açısından da daha yüksek ve kaliteli bir düzeye çıkması için çalışmalar yapıyoruz. Yaptıracağımız 2 anaokulu ve BİLSEM ile de eğitime desteğimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Öte yandan çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetler yapmayı temel hedef haline getiren Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz; öğrenciler, gençler ve çocuklar için etkinlikler üretmeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi. 

baskan-hancerli-ogrencilerin-duzenledigi-bilim-sergilerini-ziyaret-etti-(1).jpg 

baskan-hancerli-ogrencilerin-duzenledigi-bilim-sergilerini-ziyaret-etti-(3).jpg

baskan-hancerli-ogrencilerin-duzenledigi-bilim-sergilerini-ziyaret-etti-(2).jpg

baskan-hancerli-ogrencilerin-duzenledigi-bilim-sergilerini-ziyaret-etti-(4).jpg