Başkan Hançerli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğini ağırladı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve birliğe bağlı 25 Esnaf ve Sanatkar Oda Başkanları; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret etti
Başkan Hançerli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğini ağırladı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak’a ve Oda Başkanlarına gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Hançerli, "Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Ben buradan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Hizmet ortaklığına her zaman hazırız"

Esnaf ve Sanatkarlarımız için hizmet ortaklıkları yapmaya her daim hazırız diyen Başkan Hançerli, katılımcı belediyeciliğin önemine işaret ederek; "Esnaf ve sanatkarlarımız, ülkemizin her şehrinde var olan Oda ve Birliklerle günümüzde de Ahilik geleneğini yaşatarak yerel önderlerimizin görüş ve önerilerini almaktır. Bizim başarımızın temelinde de bu görüş ve öneriler ilham kaynağı olmuştur. Oda Başkanlarımıza esnafımıza verdikleri emeklerden ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Karatay Belediyesi sorunlara neşter vuruyor"

Ev sahipliğinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür eden Muharrem Karabacak ise "Bayrağı devraldık daha da yükseklerde dalgalandırmak için var gücümüzle Oda Başkanlarımızla birlikte çalışmanın gayreti ve azmi içerisinde olacağız. Esnaf ve Sanatkarlar Odası çatısı altında Konyamız'da daha farklı projelere imza atmaya devam edeceğiz. Burada Belediyelerimizin rolü de çok önemli. Özellikle Karatay Belediyemiz esnaflarımızın karşılaşmış oldukları her sorunun çözümü noktasında gerekli özeni göstermiştir. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Karatay Belediyesiyle yan yana, omuz omuza ve bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Esnaf ve sanatkarlarımıza her zaman destek veren esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hançerli'ye çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.